Москва
Резюме № 35821165
Обновлено 19 декабря 2023
Превью фото соискателя

Executive chef

Был больше месяца назад
300 000 ₽
57 лет (родился 11 августа 1968)
Москва
Занятость
полная занятость
Гражданство
не указано
Контакты
Телефон

Почта
Будут доступны после открытия
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям

Обо мне

Дополнительные сведения:

Born in Monza on 11 \ 8 \ 1968. Resident Milan. Currently executive chef in restaurant la Piazza in Belgrade (Serbia), purely traditional Tuscan cuisine, land and maritime. Ex Princess Cruises, Chef Garde Manger and Sousier on Coral Ship, Visa D \ b1 b2 USA with American health care sull'USph skills. Passport of seamanship Bahamas. Passport Italian nationality. International experiences hotellerie, UNA Group for about 8 years (1992/2000) as Chef de cusine, then with the production and standard control quality on location in France and French islands. In Italian executive chef at the Hotel Rapallo 2003, At Garden Lido Loano 2004 and Castellaro Golf Resort Sanremo. Hotel Rossya in St. Petersburg in 2005 Hotel Slovan Kosice in Rep. Slovakia 2004 Serbia and Bosnia in private restaurant. Then from 2007 to 2013 in Moscow at Restsindikat corp.as Brend Chef of Italian taverns and Central pizzerias of the same company. Several consultancies and private engagements both in Moscow and on large private yacth of Russian and French customers residences, skill and practice in the ships kitchen. Master of Neapolitan and Roman pizzeria. Master in Pasta Pastry. Then in Adler \ Sochi (in monthly or bimonthly periods of 2013/2012) to the company "Adriano" company 'contiguous and partener of restsindikat as BrendChef where I started the centralization of the company's productions include 7 restaurants. A kind of internal catering, Project and setup of the kitchen of the Hotel Company to the Olympic Village in Krasna Poliana (former Olympics) of which I was involved as a general manager. My are a strictly traditional cuisine. Are extremely simple and pragmatic disposition, I call myself an operative chef dedicated to cooking lines firsthand. I speak English, French, Russian and discreet Serbian-Croatian.
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям
Похожие резюмеВсе 19 похожих резюме
Обновлено 19 ноябряПоследнее место работы (10 лет и 9 мес.)Start-up ChefМарт 2015 – работает сейчас
Обновлено 6 январяПоследнее место работы (4 года и 11 мес.)Sous-ChefДекабрь 2011 – ноябрь 2016
Обновлено 28 октября 2012
Превью фото соискателя
Chef di Cucina Chef Executiveз/п не указана
Последнее место работы (15 лет и 9 мес.)ChefМарт 2010 – работает сейчас
Обновлено 29 марта 2021Последнее место работы (5 мес.)Шеф-поварСентябрь 2018 – февраль 2019
Обновлено 12 августа 2018Последнее место работы (12 лет и 7 мес.)Бренд шеф-поварМай 2013 – работает сейчас
Обновлено 23 марта 2016Последнее место работы (10 лет и 10 мес.)Шеф-поварФевраль 2015 – работает сейчас
Обновлено 14 июня 2024Последнее место работы (5 лет и 10 мес.)Executive ChefОктябрь 2017 – август 2023
Обновлено 9 августа 2016
no-avatar
Executive Chef170 000 ₽
Последнее место работы (29 лет и 11 мес.)Executive ChefЯнварь 1996 – работает сейчас
Обновлено 18 января 2016
Превью фото соискателя
Executive Chef / Шеф-поварз/п не указана
Последнее место работы (12 лет и 3 мес.)Executive Chef / Шеф-поварСентябрь 2013 – работает сейчас
Обновлено 11 октября 2014
Превью фото соискателя
Executive Chefз/п не указана
Последнее место работы (12 лет и 6 мес.)Chef executiveИюнь 2013 – работает сейчас
Работа в МосквеРезюмеТуризм, гостиницы, общественное питаниеКейтеринг