Москва
Резюме № 39886580
Обновлено 5 сентября 2017
no-avatar

Управляющий рестораном

Был больше месяца назад
По договорённости
43 года (родился 15 октября 1982)
Москва
Занятость
не указано
Гражданство
не указано
Контакты
Почта
Будет доступна после открытия
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям

Опыт работы 14 лет и 9 месяцев

    • Сентябрь 2013 – работает сейчас
    • 12 лет и 4 месяца

    General Manager

    American Company ABN-MB, Ташкент
    Food & beverage production and hospitality

    Обязанности и достижения:

    Responsibility for managing the daily operation of restaurant, meet restaurant financial objectives by forecasting requirements; preparing an annual budget; scheduling expenditures. Planning seasonal menus by consulting with chef; estimate food and beverage costs and profits; adjust menu. Responsible for ensuring that all financial (invoices, reports) and personnel/payroll related administrative duties are completed accurately, on time and in accordance with company policies and procedures. Estimating food needs, place orders with distributors, and schedule the delivery of fresh food and supplies. Control costs by reviewing portion control and quantities of preparation; minimizing waste; ensuring high quality of preparation. Work with office staff for efficient provisioning and purchasing of supplies. Prepare reports at the end of the shift/week, including staff control, food control and sales; Oversee and manage all areas of the restaurant and make final decisions on matters of importance. Control 28 or more employees each shift
    • Июнь 2013 – сентябрь 2013
    • 4 месяца

    General Manager

    Hong Kong Restaurant, Ташкент
    Food & beverage hospitality

    Обязанности и достижения:

    Integrate, train and supervise the restaurant staff. Opening and closing duties; communicate with guests and receive feedback. Place the orders/send fax/order chemical products for restaurant. Print reports at the end of the shift; Scheduling work in shifts and holidays. Cost control and profit; Control of cash flows and the level of sales; compiling the necessary written reports; Approval of internal discipline regulations; Control of salary payments to staff. Work with suppliers, organizing various activities in conjunction with the proposals from suppliers, etc. New experience in Chinese fine and dining restaurant; Experience in Caravan group restaurants. Weekly training: customer service focus, resolve the customer complains, pyramid system for up selling; Experience to work in Jupiter system; Working with famous executive Chef the owner of a 4 star Culinary Federation gold medal of the world and the International Association of Chefs William Wu.
    • Декабрь 2008 – январь 2011
    • 2 года и 2 месяца

    Assistant Manager, supervisor

    The Crazy Bear Group
    Hotels, restaurants, bars, farm, farm shop, members' and club.

    Обязанности и достижения:

    Opening/closing duties shift; Meet and greet customers; Food and beverage training's for new stuff, customer focus on service. Place the orders and send fax to order chemical products for restaurant. Prepare weakly Rota for staff; organizing competitions for waiting and bar staff. Print reports at the end of the shift; Order daily suppliers. Organizing wine, coffee, cocktails, and COSH training's for new staff. Prepare staff for appraisal meetings and check them once a month. Success/achievements: Great experience in restaurant business; Experience in management role. Manage FOH team, experience in F&B training's; Knowledge of wine and champagne and invitation from the best wine and champagne makers in France; Thai cuisine; Managing to work with a multi cultural team.

Образование

Иностранные языки

  • Английский язык — cвободное владение
  • Русский язык — cвободное владение
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям
Обновлено вчераПоследнее место работы (1 год и 4 мес.)Операционный директорАвгуст 2024 – работает сейчас
Обновлено 5 декабряПоследнее место работы (7 мес.)Менеджер ресторанаНоябрь 2016 – июнь 2017
Обновлено вчераПоследнее место работы (4 года и 10 мес.)Руководитель службы организации питанияФевраль 2021 – работает сейчас
Обновлено 27 ноябряПоследнее место работы (5 лет и 11 мес.)Управляющий рестораномАпрель 2018 – март 2024
Обновлено вчераПоследнее место работы (3 года и 4 мес.)Менеджер ресторанаАвгуст 2022 – работает сейчас
Обновлено 10 декабряПоследнее место работы (8 лет и 4 мес.)Генеральный директорАвгуст 2017 – работает сейчас
Обновлено 1 декабряПоследнее место работы (3 года и 2 мес.)Управляющая рестораномИюнь 2022 – август 2025
Обновлено 27 октябряПоследнее место работы (13 лет и 8 мес.)Менеджер ресторанаАпрель 2012 – работает сейчас
Обновлено 3 декабряПоследнее место работы (7 мес.)Управляющий кафеФевраль 2025 – сентябрь 2025
Обновлено 6 декабряПоследнее место работы (7 мес.)Совладелец, управляющийФевраль 2025 – сентябрь 2025
Работа в МосквеРезюмеТуризм, гостиницы, общественное питаниеHORECAУправляющий рестораном



Общество с ограниченной ответственностью «СуперДжоб» Г.Москва, ул. Дмитровка М, дом 20 ИНН 7702319337 ОКВЭД 63.11.1 vip@superjob.ru +7(495)7907277 Программа ЭВМ SuperJob и Программные модули включены в Реестр российского программного обеспечения (ПО), реестровая запись № 9280 от 20.02.2021г. Программный интерфейс API SuperJob включен в Реестр российского программного обеспечения (ПО), реестровая запись № 11081 от 20.07.2021г.
© 2000–2025 SuperJob