Москва
Резюме № 26515612
Обновлено 6 июня 2014
no-avatar

Chef, Sous Chef, Шеф, Су-Шеф

Был больше месяца назад
По договорённости
46 лет (родился 21 июня 1979)
Москва
Занятость
не указано
Гражданство
не указано
Контакты
Почта
Будет доступна после открытия
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям

Опыт работы 15 лет и 11 месяцев

    • Октябрь 2013 – работает сейчас
    • 12 лет и 3 месяца

    Chef

    La Galerie Dessange Café Boutique

    Обязанности и достижения:

    ○ Develop menus and specialties ○ Run day-to-day operations of kitchen, manage and participate in food preparation processes ○ Recruit, allocate duties, train and supervise the staff ○ Ensure high standards of the quality and cleanliness ○ Establish controls to minimize food and supply waist ○ Responsible for delicate pastry preparation, baking, cake decoration ○ Designed menus and recipes, including deserts and cocktails, specializing in classical French cuisine ○ Assisted in planning and development of a new restaurant ○ Trained existing staff on various food preparation and presentation techniques ○ Written up in magazines such as Shape Menu, Celebrity Trend, etc., with recipes published in various Internet sources
    • Сентябрь 2012 – октябрь 2013
    • 1 год и 2 месяца

    Sous Chef

    GourMed Restaurant Kempinski Nikol'skaya Health Club by Angelo Caroli

    Обязанности и достижения:

    ○ Support the Head Chef in the running of the kitchen ○ Prepare sixty three item menu developed by Dr. Alex Witasek and Chef Dominik Stolzer, including breads, starters, entrées and desserts based on nutritional concept of ARTEPREVENT ○ Assist in determining how food should be presented and create decorative food displays ○ Check the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met ○ Comply with company Health and Safety standards ○ Created Business Lunch menu consisting of 15 dishes according to Areteprevent concept ○ Gained latest knowledge of nutritional science ○ Learned healthy cooking methods best capture the flavor and retain the nutrients in foods without adding excessive amounts of fat, salt or sugar ○ Good understanding of organic and seasonal produce
    • Май 2012 – сентябрь 2012
    • 5 месяцев

    Line Cook (grill, sauté, side dishes, baking)

    Varvary Restaurante

    Обязанности и достижения:

    ○ Responsible for preparing variety of finest meats, seafood and vegetables on the grill and sauces ○ Also responsible for preparing roasted and braised meats and sautéed items ○ Baking variety of breads such as grissini and focaccia ○ Assortment of soups and side dishes ○ Received fantastic training and development, and gained excellent bonus potential in the first ever Russian establishment to make it into the prestigious World's 50 Best list
    • Март 2011 – май 2012
    • 1 год и 3 месяца

    Sous Chef, Pâtissier, Operate wood burning brick oven

    Cynthia's Ristorante

    Обязанности и достижения:

    ○ Responsible for helping to plan menus and everyday specials ○ Supervise and demonstrate correct cooking techniques to kitchen staff ○ Have expertise of all the types of cooking done in the kitchen ○ Responsible for taking inventory and ensure that kitchen staff follow sanitation rules and regulations as well as safety standards ○ Prepare variety desserts and baked goods such as pastries, cakes, and breads ○ In charge of operating wood burning brick oven ○ Offered suggestions and innovative ideas that improved the overall kitchen performance ○ Introduced and supervised new creative plating and presentation of food ○ Created various new menu items and specialty drinks to increase sales ○ Implemented new cooking technics for the establishment such as curing and smoking
    • Февраль 2010 – март 2011
    • 1 год и 2 месяца

    Garde manger (Pantry supervisor) and Pâtissier (Pastry cook)

    Max’s Brick Oven Café

    Обязанности и достижения:

    ○ Responsible for preparation of cold hors d'oeuvres, prepare salads and soups. ○ Created several desert items, including crème brûlée. ○ Competed externship with excellent characteristics and performance above the establishment’s expectations.

Образование

Обо мне

Дополнительные сведения:

○ Have expertise in variety of techniques in preparing healthy and tasty dishes ○ Dedicated and passionate about producing high quality, creative and innovative dishes ○ Have managerial ability, experience and business education ○ Dynamic, results-oriented, and team-spirited ○ Fluent in English and Russian languages ○ Strong people and interpersonal skills ○ Calm and assured in busy and pressured situations ○ Creative thinking and providing innovative solutions
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям
Обновлено 17 ноябряПоследнее место работы (1 год и 1 мес.)Шеф-поварДекабрь 2023 – январь 2025
Обновлено 22 ноября
Обновлено в 18:10Последнее место работы (1 год и 3 мес.)Су-шефСентябрь 2024 – работает сейчас
Обновлено в 17:40
Превью фото соискателя
Су-шеф120 000 ₽
Последнее место работы (10 мес.)Су-шефФевраль 2025 – работает сейчас
Обновлено вчера
no-avatar
Су-шеф50 000 ₽
Последнее место работы (1 год и 6 мес.)Шеф-поварМай 2023 – ноябрь 2024
Обновлено 11 октября
no-avatar
Су-шеф150 000 ₽
Последнее место работы (4 года и 2 мес.)Су-шефАвгуст 2021 – октябрь 2025
Обновлено 2 декабряПоследнее место работы (5 лет и 3 мес.)Повар мясного цеха, Заместитель заведующего производствомАвгуст 2020 – ноябрь 2025
Обновлено 22 октября
no-avatar
Су-шефз/п не указана
Последнее место работы (1 год)Су-шефДекабрь 2019 – декабрь 2020
Обновлено 18 ноябряПоследнее место работы (1 год и 11 мес.)Шеф-поварЯнварь 2024 – работает сейчас
Обновлено 26 ноября
Превью фото соискателя
Су-шеф150 000 ₽
Последнее место работы (2 мес.)Заведующий производствомМай 2025 – июль 2025
Работа в МосквеРезюмеТуризм, гостиницы, общественное питаниеГостиницы, отели, кемпинги, мотелиСу-шеф