Москва
Резюме № 30048688
Обновлено 27 марта 2015
no-avatar

Assistant F&B Director

Был больше месяца назад
По договорённости
38 лет (родился 18 августа 1987)
Москва
Занятость
не указано
Гражданство
не указано
Контакты
Телефон

Почта
Будут доступны после открытия
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям

Опыт работы 19 лет и 7 месяцев

    • Ноябрь 2013 – работает сейчас
    • 12 лет и 2 месяца

    Restaurant Manager

    Interstate Hotels & Resorts,Sochi Marriott Krasnaya Polyana hotel (5*, 428 rooms), Gorki Hotels (4*, 707 rooms), Сочи

    Обязанности и достижения:

    Acting in pre-opening (olympics destination) for 3 unbranded and 1 branded hotel at the same time with 1135 rooms and 12 F&B outlets. Reporting to: Area F&B director. Staff recruitment, leading & developing people. Assisting to General Manager in managing the hotel’s operation, maintaining established costs and quality standards.Setting up and maintaining of profit budgets, keeping the set food cost & beverage cost target.Setting up and standardization of the F&B Service Department.Organizing Departmental Training
    • Декабрь 2012 – июль 2013
    • 8 месяцев

    Assistant Restaurant Manager

    LUX* Maldives (5*, 394 rooms), Maldives, Город за рубежом

    Обязанности и достижения:

    Coordinated with food and beverage staff for special events. Monitored all operations of venue and ensured efficiency. Developed strategies to achieve all financial objectives. Prepared all food and beverages as per policies and procedures.Control of everyday operations of staff. Ensured compliance to all safety policies and procedures.
    • Май 2012 – декабрь 2012
    • 8 месяцев

    Front Office agent

    LUX* Maldives (5*, 394 rooms), Maldives, Город за рубежом

    Обязанности и достижения:

    Special FO training for F&B assosiates. Welcome and register guests and offer them services. Handle guest check in and checkouts professionally and in a welcoming and specialized manner.Maintain the hotel€™s high standard of service and hospitality
    • Январь 2011 – январь 2012
    • 1 год и 1 месяц

    Management trainee in F&B department

    Hyatt Regency St Louis at The Arch(4*, 910 rooms), St Louis, MO, USA, Город за рубежом

    Обязанности и достижения:

    Management trainee in 5 F&B outlets.Daily run of the restaurant, control of the quality and standards of Hyatt corporation. Managed accounting and finance operations as an assistantship.Supervised staff in hotel as a hotel management trainee. Established performance goals and objectives.
    • Март 2010 – сентябрь 2010
    • 7 месяцев

    F&B intern

    Hotel Tamaro (4*,46 rooms), Ascona, Switzerland, Город за рубежом

    Обязанности и достижения:

    Ensures all operating standards comply with company policies. Provides recommendation to the F&B team regarding future plans and changes.Prepares staff schedule as per needs of the F&B. Handles guest complaints and follows up.Follows control procedures in F&B cost and cashiering.
    • Август 2005 – июль 2009
    • 4 года

    Banquet supervisor

    President - Hotel (4*, 210 rooms), Moscow, Russia, Москва

    Обязанности и достижения:

    Work as a waiter with responsibilities of supervisor (was taking care of big groups up to 400 people). Immense ability to read and follow Banquet Event Orders and floor diagrams, and set up rooms accordingly. Exceptional customer service skills. Uncommon ability to work flexible schedule as large events may dictate
    • Февраль 2005 – июль 2005
    • 6 месяцев

    Waiter

    Restaurant Cruzo, Moscow, Russia, Москва

    Обязанности и достижения:

    Serving food and beverages

Образование

Обо мне

Дополнительные сведения:

Computer Knowledge: Opera, Micros, Microsoft Office, Web search. Responsible, accurate, open-minded, well organized, strong multitask management skills and ability to work under pressure, excellent communication English - Fluent (June 2011 Overall Band Score in International English Language Testing System (IELTS) in General Training module- 7,5 (December 2007 Overall Band Score in International English Language Testing System (IELTS) in Academic module- 6,5). French - Elementary (courses of French language, basic level, Alliance Francaise de St. Louis, Saint Louis, MO, USA). German - Elementary (courses of German language, basic level, School of foreign languages --Intensive•, Moscow, Russia). Russian - Mother tongue-

Иностранные языки

  • Английский язык — cвободное владение
  • Немецкий язык — базовый
  • Французский язык — базовый

Водительские права

  • B — легковые авто
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям
Похожие резюмеВсе 132 похожих резюме
Обновлено 24 ноябряПоследнее место работы (6 лет и 11 мес.)Руководитель, Бизнес Тренер, Бренд менеджер, Генеральный Директор, Исполнительный Директор, Маркетолог, Арт ДиректорЯнварь 2019 – работает сейчас
Обновлено 6 ноябряПоследнее место работы (8 лет и 4 мес.)Генеральный директорСентябрь 2005 – январь 2014
Обновлено 6 ноябряПоследнее место работы (7 мес.)Старший менеджерОктябрь 2015 – май 2016
Обновлено 17 августаПоследнее место работы (10 лет и 5 мес.)Учредитель Генеральный директорИюль 2015 – работает сейчас
Обновлено 10 декабря 2008Последнее место работы (18 лет и 2 мес.)Sales and Marketing Representative for RussiaОктябрь 2007 – работает сейчас
Обновлено 29 декабря 2020Последнее место работы (5 лет и 4 мес.)Дижитал Арт-директор / Digital Art-director / Lead UX/UI-designerАвгуст 2014 – декабрь 2019
Обновлено 29 октября 2014Последнее место работы (7 мес.)General DirectorФевраль 2014 – сентябрь 2014
Обновлено 27 сентября 2012Последнее место работы (5 лет и 3 мес.)Assistant GMМай 2004 – август 2009
Обновлено 10 августа 2016Последнее место работы (10 лет и 6 мес.)F&B ManagerИюнь 2015 – работает сейчас
Обновлено 27 августа 2021
Превью фото соискателя
Restaurant operation directorз/п не указана
Последнее место работы (12 лет и 3 мес.)Operation ManagerСентябрь 2013 – работает сейчас
Работа в МосквеРезюмеТуризм, гостиницы, общественное питаниеГостиницы, отели, кемпинги, мотели