Обязанности и достижения:
Создание и формирование меню класса люкс совместно с командой для открытия ресторана Quadrum под управлением итальянского шефа. Управление командой состоящей из джуниор су, шефов де парти и коммиссов. Создание и контроль технических карт, ценников и журналов учёта в программе 1С, перемещение и списание продуктов.
Работа с поставщиками, прием товара, ежемесячная инвентаризация. Приготовление блюд согласно стандартам качества, управление работой кухни, ведение расписания работы поваров.
Creation of the new luxury-level menu with the team for the reopening of the Quadrum Restaurant in Four Seasons hotel, under the management of italian chef. Creation of technological cards and pricing of the dishes using 1C system, creation and maintenance of tech-journals for the kitchen personell, managing the team, consisting of the junior sous-chef, chefs de partie and commis, as well as transfer and sign-off of the food products, work with different sub-branches of the hotel infrastructure, work with suppliers and monthly inventorisation. After the opening of the restaurant - control over the production to follow strict standards, managing the kitchen team and working on the schedule.