Москва
Резюме № 45494526
Обновлено 15 апреля 2019
Превью фото соискателя

Менеджер ресторана

Был больше месяца назад
По договорённости
37 лет (родился 18 октября 1988), cостоит в браке, есть дети
Москваготов к переезду
Занятость
не указано
Гражданство
Азербайджан
Контакты
Телефон

Почта
Будут доступны после открытия
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям

Опыт работы 7 лет

    • Январь 2018 – июль 2018
    • 7 месяцев

    Restaurant and Bar Director

    The Ritz-Carlton

    Обязанности и достижения:

    In charge for over all F&B outlets Improve beverage cost from 28% to 22%  Increase revpar to in bar and lounge 10%  Increase food & beverage revenue in all outlets  Improve pricing policy  Provide trainings to increase revenue (up selling, cross selling)  Systematization of marketing meetings, holding events that entailed attracting a new customer base.  Attracting partners such as Red Bull, MONIN, and beer brands to supporting events  Full renew of beverage and cocktail menu  Successful implementation of a plan for sales of slow moving wines and alcoholic beverages  In charge for over all F&B outlets
    • Август 2014 – январь 2018
    • 3 года и 6 месяцев

    Beverage Manager

    Обязанности и достижения:

    1. In charge for Razzmatazz bar  Rehabilitation of outlet when it was on downgrade  Providing event and promotions with foreign and local DJ’s  Successful attraction of new guests, increase customer base  Successful attracting of partners to decrease spends  Successful keeping of Food Cost 30% Beverage Cost 18%  Successful developing of employees 2. In Charge for Zest Restaurant  Thematic dinners  Increase revpar on “ala cart “  Successful implementation of a new shift schedule for restaurant staff  Successful implementation of the sales plan for Wines  Successful development of the Gourmet Shop.  Successful keeping of Food Cost 30% Beverage Cost 21% 3. In charge for daily operations in outlets  Budgeting for bars and restaurants  Analyze Profit and Loss reports  Improve Beverage Cost from 25% to 19%  Providing themed dinners for Oro Nero restaurant (Italian cuisine) (Antinoi Wine Dinner, Gaja Wine Dinner)  Renew of Steak house after renovation - Fireworks, Budgeting, attracting guests, working on the average check, holding dinners  Renew Tea Lounge after renovation (Raising the average check, attracting partners, budgeting, attracting new customers)  Attracting partners during the F1 race (for 3 years, support in the amount of $ 80,000 was received from partners)  Successfully create and open Lounge area during F1 races in Baku (profit 20%)  Providing trainings for F&B  Creating Beverage menu for F&B  Creating Beverage packages for banquets  Organize and provide Catering service  Working with contractors (waiters, musicians, decoration agents, music equipment)  Market analyze, attracting new suppliers to decrease beverage cost  Analyze of pricing policy in Market t create proper price policy  Reporting only to F&B Director Providing trainings for F&B  Creating Beverage menu for F&B  Creating Beverage packages for banquets  Organize and provide Catering service  Working with contractors (waiters, musicians, decoration agents, music equipment)  Market analyze, attracting new suppliers to decrease beverage cost  Analyze of pricing policy in Market t create proper price policy  Reporting only to F&B Director
    • Март 2014 – август 2014
    • 6 месяцев

    Outlet Manager

    Khazar Islanda
    • Февраль 2012 – март 2014
    • 2 года и 2 месяца

    Bar Supervisor

    Hotel Four Seasons
    • Март 2011 – август 2011
    • 6 месяцев

    Outlet Manager

    Hotel Ramada

Образование

Обо мне

Дополнительные сведения:

Native PC user

Иностранные языки

  • Английский язык — cвободное владение
  • Русский язык — cвободное владение

Водительские права

  • B — легковые авто
Фото, имя и контакты доступны только авторизованным пользователям
Обновлено в 13:20Последнее место работы (1 год и 2 мес.)Менеджер ресторанаИюль 2022 – сентябрь 2023
Обновлено 27 октябряПоследнее место работы (1 год и 1 мес.)Менеджер ресторанаНоябрь 2024 – работает сейчас
Обновлено вчераПоследнее место работы (7 мес.)Менеджер ресторанаНоябрь 2016 – июнь 2017
Обновлено вчераПоследнее место работы (3 года и 6 мес.)Менеджер ресторанаИюнь 2022 – работает сейчас
Обновлено 3 декабряПоследнее место работы (4 года и 11 мес.)Менеджер ресторанаИюль 2020 – июнь 2025
Обновлено 2 ноября
no-avatar
Менеджер рестораназ/п не указана
Последнее место работы (2 года и 1 мес.)Менеджер ресторанаНоябрь 2023 – работает сейчас
Обновлено 3 декабряПоследнее место работы (2 года и 6 мес.)ОфициантЯнварь 2023 – июль 2025
Обновлено 6 ноября
Превью фото соискателя
Менеджер рестораназ/п не указана
Последнее место работы (6 мес.)Менеджер ресторанаАпрель 2025 – октябрь 2025
Обновлено 29 октября
Обновлено 7 ноябряПоследнее место работы (2 года и 8 мес.)Бармен-кассирАвгуст 2011 – апрель 2014
Работа в МосквеРезюмеТуризм, гостиницы, общественное питаниеРестораны, кафе, столовые, фастфудМенеджер ресторана