Обязанности и достижения:
Firstly service guests, take order (work with the system “epos” on the tablet), bring order (work with tray), maintaining a conversation with guests. The execution of all the standards of the company at service, knowledge bar menu and components cocktails.
In the second opening-closing bars, depending on the schedule. Refueling all fridge’s, opening-closing waiter station (soft drinks, garnish and so on), help to bartender, if he need it (ice, garnish, spirits, preparation of cocktails, service guests on the counter.), sometimes wash dishes/to throw out the garbage if we didn’t have bar boy. The maintenance of the order products in the locker.
Обслуживание гостей, приём заказа-отдача (работа с системой “эпос” на планшете, работа с подносом), общение с гостями. Выполнение всех стандартов сервиса компании, знание бар меню и компонентов коктейлей.
Открытие-закрытия баров, в зависимости от графика. Следить за тем, чтобы в холодильниках был полный спектр продукции, открытие-закрытие рабочей станции официантов (безалкогольными напитками, гарнир и т. д.), помощь бармену, если это нужно (лед, гарнир, креп. алкоголь, приготовление коктейлей, обслуживание гостей за стойкой.), иногда помогать барбою, мыть посуды/выбрасывать мусор если нет барбоя. Поддержание порядка продукции в кладовой.